Vill ni ha en inspirerande föreläsare som visar hur man skapar bättre relationer i verksamheten med ökad arbetsglädje som följd, då är Tomas det rätta valet.

Han menar att välmående verksamheter utgörs av blomstrande relationer. Utan bra relationer är det svårt att uppnå arbetsglädje och goda resultat. Och att ett företags arbetsglädje börjar hos medarbetarna själva. I sina föreläsningar och författarskap stödjer sig Tomas på den nya psykologin som pekar på ett antal mentala färdigheter som på ett oslagbart sätt stärker relationen till oss själva och andra.

Det i sin tur leder till ett arbetsklimat där man pratar till varandra istället för om varandra vilket, stöttar istället för motarbetar, inkluderar istället för utesluter – ja, helt enkelt mer gladare och motiverade medarbetare med minskad stress och ökad glädje. Tomas bjuder på en härlig och engagerande föreläsning som pendlar mellan skratt och allvar. Man får dessutom med sig enkla konkreta träningsredskap som kommer att lyfta både sig själv och och andra.

Sagt om föreläsningen:

ANNELIE ÖHMAN
Lärarförbundet & Kommunal
“Vi tyckte det var en fantastisk och inspirerande föreläsning! Många påminner nu sig själva om att vara mer positiva istället för att gnälla. det är en annan stämning på jobbet och det var precis vad vi ville åstadkomma!”

ÅSA KÄLL
Kumla kommun
“Vi har fått en fantastiskt positiv respons från vår personal. Många har uttrycket att det var den bästa studiedagen de någonsin haft. Tomas tog upp saker som gav ett igenkännande och som även berörde, både till skratt och eftertänksamhet.”

ANNA MARIA JANSSON
SCB
“Vi tackar för fantastiska föreläsningar! Det landade djupt hos många, har aldrig upplevt så många olika människor där i stort sett ALLA var så tacksamma och glada. Verkligen supernöjda!”

Ladda ner PDF

E-post:
anlita@tomasgunnarsson.se

Telefon:
0705-989270