MENTAL & HJÄRTLIG STYRKETRÄNARE

Tomas är en folkkär föreläsare som åker land och rike runt och föreläser för fulla hus om hur man kan lyfta sig själv och anda. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man kan minska stressen och öka glädjen, både privat och på arbetet. Han kan konsten att engagera och tala så att alla förstår.

Det är ingen slump att hans böcker “Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra”  och Träna din inre kondition – mindre stress mer glädje”  har varit på bokhandlarnas topplistor under lång tid. Hans popularitet har även smittat av sig på Facebook där han har över 400 000 följare.

Tomas har en grund inom psykosyntes och har haft egen terapimottagning, och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring. Han menar att glädje såväl som på och utanför arbetsplatsen uppkommer först då både hjärna och hjärta samverkar, varför han kallar sig själv för ”Mental och hjärtlig styrketränare”.

×

Kundvagn