MENTAL & HJÄRTLIG STYRKETRÄNARE

Tomas Gunnarsson är en av Sveriges mest populära föreläsaren som åker land och rike runt
och föreläser för fulla hus.
På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att lyfta sig själv och andra.
Han delar med sig av sina egna erfarenheter och ger konkreta tips på hur man får relationerna både på och utanför arbetsplatsen att blomstra. Boka ett inspirerande träningspass för att träna de mentala musklerna till världsklass!

Det är ingen slump att hans böcker “Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra”  och Träna din inre kondition – mindre stress mer glädje”  har varit på bokhandlarnas topplistor under lång tid. Hans popularitet har även smittat av sig på Facebook och Instagram där han har över 500 000 följare.

Tomas har en grund inom psykosyntes och har haft egen terapimottagning, och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring. Han menar att glädje såväl som på och utanför arbetsplatsen uppkommer först då både hjärna och hjärta samverkar, varför han kallar sig själv för ”Mental och hjärtlig styrketränare”.