Mallorca retreat – personlig utveckling i inspirerande miljö

Retreatet ligger i planering fram mot hösten 2023. Håll utkik här. Alla som redan anmält sig får besked via mejl.
Retreat i en avslappnad miljö på Mallorca, för att få förkovra sig i sig själv tillsammans med andra. Mallorca har allt som krävs för att hänge sig åt sig själv, naturen, luften, havet och miljöerna för att komma till nya insikter och utsikter.

Jag har arbetat i många år inom samtalsterapi, coachning och ledarskap och de senaste 10 åren som föreläsare inom personlig utveckling. Alla mina böcker och föreläsningar berör det som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen hur vi lyfter inte bara oss själva utan också andra till att må bättre, för då mår vi som allra bäst! Alltså, hur vi ökar vårt välmående och på kuppen blir en bättre vän, kollega, partner, förälder, granne, ja, helt enkelt en bättre medmänniska.

Efter påtryckningar från många som varit på mina föreläsningar och läst mina böcker, har jag nu planer på att arrangera retreater i en avslappnad miljö på Mallorca, för att få förkovra sig i sig själv tillsammans med andra. Mallorca har allt som krävs för att hänge sig åt sig själv, naturen, luften, havet och miljöerna för att komma till nya insikter och utsikter.

Se nedan axplock på planerat innehåll.

• Personligt ledarskap
• Motivation och drivkrafter
• Hur du ökar ditt psykologiska immunförsvar
• Framgång, vad är det?
• Vägen till nya bestående beteenden och vanor
• Kommunikation i världsklass
• Hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar)
• Gå som vinnare ur motgångar
• Skapa bra relationer och bli lyckligare
• Våga mer, än du törs

Retreaten kommer att äga rum 11-15 Maj 2022
med plats för max 25 personer.

I pdf:en finner du allt om programmet, priset och upplägget,
samt länk till bokning.

Varma hälsningar,
Tomas Gunnarsson
Mental och hjärtlig styrketränare

Boka direkt klicka HÄR

Avbokning
Bokningen för retreatet är bindande. Undantag se avsnitt nedan ang. Corona/Covid. Vad som gäller din flygresa är det avtal du har med det flygbolag/resebyrå du bokat din resa med.

Corona/Covid
Som researrangör måste vi förhålla oss till och följa de riktlinjer som våra myndigheter ger oss, inte minst UDs reserekommendationer. Om UD avråder från att resa till en viss destination så faller alla avtal och alla pengar återbetalas. Detta gäller även i fall då en myndighet i det land vi ska resa till tar beslut som gör att resan inte kan genomföras. Om ingen myndighet tagit ett beslut som påverkar resan så gäller däremot vanliga avbeställningsvillkor.
(Se fullständigt avtal vid bokning)