Mallorca retreat – personlig utveckling i inspirerande miljö

Retreat i en avslappnad miljö på Mallorca, för att få förkovra sig i sig själv tillsammans med andra. Mallorca har allt som krävs för att hänge sig åt sig själv, naturen, luften, havet och miljöerna för att komma till nya insikter och utsikter.

Jag har arbetat i många år inom samtalsterapi, coachning och ledarskap och de senaste 10 åren som föreläsare inom personlig utveckling. Alla mina böcker och föreläsningar berör det som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen hur vi lyfter inte bara oss själva utan också andra till att må bättre, för då mår vi som allra bäst! Alltså, hur vi ökar vårt välmående och på kuppen blir en bättre vän, kollega, partner, förälder, granne, ja, helt enkelt en bättre medmänniska.

Efter påtryckningar från många som varit på mina föreläsningar och läst mina böcker, har jag nu planer på att arrangera retreater i en avslappnad miljö på Mallorca, för att få förkovra sig i sig själv tillsammans med andra. Mallorca har allt som krävs för att hänge sig åt sig själv, naturen, luften, havet och miljöerna för att komma till nya insikter och utsikter.

Se nedan axplock på planerat innehåll.

• Framgång, vad är det?
• Vägen till nya beteenden och vanor
• Hur du ökar ditt psykologiska immunförsvar
• Kommunikation i världsklass
• Hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar)
• Gå som vinnare ur motgångar
• Skapa bra relationer och bli lyckligare

Retreaten kommer att äga rum under 2021 med plats för max 20 personer under 4-5 dagar. I programmet kommer det även finnas utrymme för aktiviteter såsom exempelvis vandring, yoga, meditation, målning, ridning eller andra utflykter.

Prisuppgifter är ej fastställda i dagsläget! Inte heller datum!

Vill du ha mer information när programmet är klart?

Skicka då ett mejl till mig med rubriken ”Mallorca retreat 2021” så hör jag av mig med mer detaljer om upplägg, datum och prisuppgifter.

E-post: tomas@tomasgunnarsson.se

Varma hälsningar,

Tomas Gunnarsson
Mental och hjärtlig styrketränare